Haber Centralnog Komiteta Zabranjenog Pušenja - Broj 4386664 - Sarajevo, 23.07.2024.
Ulaz u muzej
Bilten Muzeja
Muzejske postavke
Pionirski kutak
Narodnooslobodilačka borba
Partizanski filmovi
Narodni Heroji
Titovim stazama revolucije
Das ist Walter!
Odjeci i reagovanja
Kontakt

Modni guru - Download
25.9.2009

Najavni singl grupe Zabranjeno pušenje za album „Muzej revolucije“, pjesmu „Modni guru“ možete downloadati na linku:
http://zabranjeno-pusenje.bosnia.ba/singles/

Autor glazbe je Mario Vestić, autori teksta su Mario Vestić i Sejo Sexon, aranžman je napravio Toni Lović, producenti su Toni Lović i Sejo Sexon, a mastering je djelo Johna Davisa i rađen je u studiju Metropolis u Londonu.

Spot za pjesmu „Modni guru“ bit će završen ovih dana i bit će premijerno prikazan na televizijskim postajama u regiji kroz sljedeći tjedan.

Album „Muzej revolucije“ izaći će na 92. obljetnicu Oktobarske revolucije, 7.11.2009. i to u isto vrijeme u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji i Crnoj Gori.

Album je sniman godinu dana u Zagrebu u studiju „Plavi film“, sadržavat će 11 pjesama + bonus track – himnu NK Željezničar – „Čuva Bog Želju svog“. Omot za album djelo je sarajevske Ideologije. Mastering albuma radio je mr John Davis u londonskom studiju Metropolis. Rijec je o jednom od najvećih stručnjaka na području masteringa, a između ostalih, masterirao je albume grupa U2 - „No Line on the Horizon“, Led Zeppelin - „Mothership“, prvi single grupe Arctic Monkeys - „5 Minutes With The Arctic Monkeys“, albume grupa Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers…

„Muzej revolucije“ je inače, 9. studijski album grupe, a 14. album ukupno (3 službene kompilacije i 2 live albuma).

[ Nazad ]
Republika TurskaRepublic Of Turkey - Ministry Of Culture And TourismRSG RadioFederalna TelevizijaBetLive kladionicaMetromediaCroatia recordsTisak
MUZIKA.HRCroatian Music ChannelRacmanLONG PLAY