Haber Centralnog Komiteta Zabranjenog Pušenja - Broj 4386682 - Sarajevo, 23.07.2024.
Ulaz u muzej
Bilten Muzeja
Muzejske postavke
Pionirski kutak
Narodnooslobodilačka borba
Partizanski filmovi
Narodni Heroji
Titovim stazama revolucije
Das ist Walter!
Odjeci i reagovanja
Kontakt

Velika seoba naroda
17.3.2011


Svi na jednom mjestu


Na Facebooku trenutno postoji par desetaka profila, grupa i Fan Pageova vezanih uz grupu Zabranjeno pušenje koje su pokretali fanovi grupe. Kako želimo da sve prijatelje i članove raznih grupa objedinimo na jednom mjestu, grupa je pokrenula svoj službeni Fan Page.

Na tom mjestu će redovito biti objavljivane sve novosti vezano uz Zabranjeno pušenje tako da pozivamo sve zainteresirane da odu na službeni Fan Page te pritisnu "LIKE" na istom i budu u toku sa svim dešavanjima vezanim uz Zabranjeno pušenje. Isto tako sve fanove grupe pozivamo da o službenom Fan Pageu grupe informiraju sve svoje prijatelje koje bi to moglo zanimati da se i oni učlane.

Ovo je inicijativa kojom želimo sve fanove grupe Zabranjeno pušenje, koji koriste Facebook, okupiti na jednom mjestu. Vaša pomoć nam je u tome neophodna! Fan Page je na linku:

Dragi naši fanovi, pomozite nam da sve ljubitelje grupe Zabranjeno pušenje okupimo na jednom mjestu kako bi svi bili u toku s novim spotovima, koncertima, albumima i svim ostalim dešavanjima vezanim uz rad grupe.

Vaše Pušenje! :)


[ Nazad ]
Republika TurskaRepublic Of Turkey - Ministry Of Culture And TourismRSG RadioFederalna TelevizijaBetLive kladionicaMetromediaCroatia recordsTisak
MUZIKA.HRCroatian Music ChannelRacmanLONG PLAY