Članovi grupe Zabranjeno pušenje će u ponedjeljak 25.11. u Beogradu uz druženje s fanovima potpisivati CD “Radovi na cesti” i otvoriti izložbu “Novi primitivizam za početnike”

Grupa Zabranjeno pušenje će pred veliki beogradski koncert koji će se povodom objavljivanja albuma “Radovi na cesti” i obilježavanja 70. godišnjice drugog zasjedanja Avnoja održati 29.11.2013. u beogradskom SKC-u, objaviti album “Radovi na cesti” na CD-u u izdanju Dallas Recordsa za područje Srbije. Tim povodom će u ponedjeljak 25.11.2013. u 12h u CD shopu Dallas Recordsa u Beogradu (Sremska 2) biti organizirana promotivna prodaja CD-a po cijeni od 499 DIN uz druženje s članovima grupe, koji će tom prilikom i potpisivati albume fanovima.

Odmah potom, istog dana u 14h u SKC-u, bit će otvorena izložba “Novi primitivizam za početnike”. Da podsjetimo, izložba “Novi primitivizam za početnike” prvi put je prije točno godinu dana bila postavljena u Beogradu. U međuvremenu, izložba je obišla mnoge gradove regije i danas, zbog velikog doprinosa fanova grupe, ima dvostruko više eksponata nego prilikom njenog prvog postavljanja. Članovi grupe će, isto tako, nazočiti i otvaranju izložbe.

Sudeći po broju prodanih ulaznica po promotivnoj cijeni od 1000 dinara, koncert u SKC-u će biti izuzetno dobro posjećen. Promotivna prodaja ulaznica je završila ovaj vikend, a trenutno se ulaznice po cijeni od 1200 dinara mogu kupiti u Felix Shopu i na blagajni SKC-a. Na dan koncerta, na ulazu u SKC, ulaznice će se prodavati po cijeni od 1400 dinara.