Izložba “Novi primitivizam za početnike” u Novom Sadu kao uvod u koncert Zabranjenog pušenja

Izložba “Novi primitivizam za početnike” u Novom Sadu bit će otvorena u utorak, 12.2.2013. u 14 sati u novosadskom Studiju M i trajat će do 14.2.2013. do 22h. Izložba će biti uvod u koncertni spektakl 15.2.2013. kada će nakon 3 godine grupa Zabranjeno pušenje nastupiti u Novom Sadu u klubu The Quarter. Ulaz na izložbu je besplatan.

Revolucionarno raspoloženje nije prisutno samo kod publike, već i u redovima Pušenja:

“Domaćice, majke, žene, udarnici! Multimedijalnim, multikulturalnim multispektaklom u klubu The Quarter, uz izložbu “Novi primitivizam za početnike”, rekapitulirat ćemo naš rad i napraviti muzički vremeplov za našu dragu publiku u Novom Sadu!“, jasno i glasno poručuje Sejo Sexon svim Novosađanima koji će zajedno s njim i ostatkom benda tog 15.2. pjevati kultne hitove Zabranjenog pušenja.

Podsjećamo da će ulaznice po promotivnoj cijeni od 700 dinara biti u prodaji do nedjelje 3.2. Od 4. do 14.2. ulaznice će koštati 900 dinara, odnosno 1.100 dinara na dan koncerta i na ulazu u klub. Ulaznice su dostupne na GigsTix prodajnim mjestima – Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12), Bulevar Books (Bulevar oslobođenja 60), knjižara Serendipiti (Spens, Sutjeska 2) i Cafe Macchiato (TC Merkator).