Premijera spota za pjesmu “Ti voliš sapunice”

U srijedu, 2.10.2013. u 21 sat, osam dana do objavljivanja desetog studijskog albuma grupe Zabranjeno pušenje “Radovi na cesti”, spot za pjesmu “Ti voliš sapunice”, drugi najavni singl albuma imat će premijeru na portalima, medijskim pokroviteljima objavljivanja albuma. “Spot obrađuje evolucijski razvoj sapunica kroz vijekove i doprinos sapunice svjetskoj civilizaciji.”, kratko je o spotu rekao frontmen grupe Zabranjeno pušenje, Sejo Sexon.

Spot će u istom trenutku biti postavljen na portalima Klix.ba (BiH), Net.hr (HR), Telegraf.rs (SRB), Cdm.me (CG), Siol.net (SLO) i Idividi.com.mk (MK).

Spot za pjesmu “Ti voliš sapunice” režirao je Žare Batinović.

Autori pjesme “Ti voliš sapunice” su Sejo Sexon, Toni Lović i Tomislav Andrić. Producenti pjesme su Toni Lović i Sejo Sexon, a pjesmu je masterirao John Davis (Metropolis Mastering London).

Spot je sniman 31.8. i 1.9.2013. u Sarajevu, a uz Seju Sexona koji igra glavnu mušku ulogu, glavnu žensku ulogu u spotu tumači banjalučka glumica Nikolina Jelisavac.

Da podsjetimo, album “Radovi na cesti” će u svim državama regije biti objavljen u istom trenutku, 10.10.2013. u 10 sati. Slušatelji će kompletan album moći besplatno downloadati na portalima, partnerima izlaska albuma, a to su:

Bosna i Hercegovina – Klix.ba
Hrvatska – Net.hr
Srbija – Telegraf.rs
Slovenija – Siol.net
Crna Gora – Cdm.me
Makedonija – Idividi.com.mk

Besplatan download albuma “Radovi na cesti” grupe Zabranjeno pušenje omogućili su partneri ovog projekta – Sarajevsko pivo, Choco Lips i AriZona.

Uz navedene portale, medijski pokrovitelji albuma su Federalna televizija, Radio Stari Grad, Radio Antena Sarajevo, Oslobođenje i Metromedia.

Fotografije sa snimanja spota koje su fotografirali Adnan Jašarspahić i Jasenko Korjenić možete pronaći na linku:

Link na galeriju fotografija sa snimanja spota “Ti voliš sapunice”