Reciklažom do besplatnih ulaznica za Zabranjeno pušenje

EKOPAK, prijatelj koncerta Zabranjenog pušenja, poklanja ulaznice za koncerte u Tuzli i Sarajevu

Povodom 30 godina profesionalne karijere i objavljivanja albuma “Radovi na cesti”, grupa Zabranjeno pušenje će 27. i 28. decembra u Tuzli i Sarajevu održati slavljeničke koncerte.

U Tuzli će koncert biti održan u dvorani Mejdan, a u Sarajevu u dvorani Mirza Delibašić. Riječ je sigurno o najvećim koncertima ove grupe u posljednjih 10 godina.

Prijatelj koncerata Zabranjenog pušenja u Sarajevu i Tuzli je kompanija Ekopak koja sa zadovoljstvom podržava rad jednog od najboljih rock bendova u regiji.
Ekopak poklanja po 10 ulaznica za koncerte u Tuzli i Sarajevu i to najsretnijim fanovima Zabranjenog pušenja.

Naime, svi oni koji žele doći do svoje gratis ulaznice za koncerte koji će zasigurno obilježiti 2013. godinu, pozivaju se da sakupe i donesu 5 PET boca (bilo koje veličine) i to na sljedeće lokacije: građani Tuzle 5 PET boca mogu dostaviti na EKOPAK pult koji će biti postavljen ispred dvorane Mejdan u petak, 27.12.2013. godine u terminu od 14.00 – 16.00 sati, dok građani Sarajeva 5 PET boca mogu dostavljati na EKOPAK pult koji će biti postavljen na Sarajevo Holiday Marketu od 23.12 – 27.12.2013. u terminu od 19:00 do 21:00.

Svi građani koji donesu 5 PET boca u ova dva grada učestvuju u nagradnom izvlačenju, a najsretniji izvučeni dobitnici ostvaraju pravo na ulaznicu za koncert grupe Zabranjeno pušenje.

Više detalja potražite na Ekopak web i Facebook stranici.