Zabranjeno pušenje će do kraja godine nastupiti u Hrvatskoj, Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Srbiji i Švedskoj

Kraj godine u kojoj grupa Zabranjeno pušenje obilježava 30 godina od objavljivanja albuma “Das ist Walter” donosi nam niz koncertnih poslastica. Uz nastupe u Zagrebu i Beogradu, dva najveća grada u regiji, Zabranjeno pušenje će godinu zaključiti i nastupima u Splitu, Dubrovniku, Grazu, Stockolmu, Malmöu, Baru, Ljubuškom i Zadru.

Nastup Pušenja u Zagrebu bit će u sklopu najveće hrvatske brucošijade, brucošijade FER-a, dok će se koncertom u beogradskom Mikser House-u, već tradicionalno, obilježiti Dan Republike. Koncert u Splitu održat će se povodom proslave 10 godina rada kluba O’Hara koji je svojim nastupom 13.1.2005. godine grupa Zabranjeno pušenje i otvorila.

Duh rodne grude Pušenje će na tren donijeti i dijaspori nastupima u Grazu, Stockholmu i Malmöu, a da Jadran nije atraktivan samo ljeti pokazat će i nastupi u Zadru, Baru i Dubrovniku, uz već spomenuti nastup u Splitu. U BiH grupa će održati koncert u Ljubuškom.