Zabranjeno pušenje najavilo goste u Skenderiji

Povodom obilježavanja 30. godišnjice karijere i objavljivanja 10. albuma, “Radovi na cesti”, grupa Zabranjeno pušenje će 28. decembra održati slavljenički koncert u dvorani Mirza Delibašić u sarajevskoj Skenderiji. Bend će dan prije koncerta u Sarajevu održati i koncert u tuzlanskoj dvorani Mejdan.

Jučer, 3.12. grupa Zabranjeno pušenje održala je press konferenciju na kojoj je objavila detalje o slavljeničkom koncertu koji će održati u sarajevskoj dvorani Mirza Delibašić (KSC Skenderija). Između ostalog, najavljeni su i gosti benda na tom koncertu. Riječ je o Miletu Kekinu iz grupe Hladno pivo, Laki, Halidu Bešliću koji će nastupiti zajedno s pjevačicama iz zbora Arabeske, grupi Grafit, Borisu Dežuloviću i Predragu Luciću te o bivšim članovima benda Mustafi Čengiću i Zenitu Đoziću.

Više o svemu možete pročitati na portalima, medijskim pokroviteljima grupe Zabranjeno pušenje. Riječ je o portalima: Klix.ba, Federalna.ba, Net.hr i Cdm.me. Linkovi na članke su:

Link na reportažu portala Klix.ba
Link na reportažu portala Federalna.ba
Link na reportažu portala Net.hr
Link na reportažu portala Cdm.me

Sutra, u četvrtak, 5.12.2013 Zabranjeno pušenje će povodom objavljivanja albuma “Radovi na cesti” na CDu za područje BiH održati dvije promocije uz kraći unplugged nastup i druženje s fanovima. Promocije će se održati u Sarajevu u 13 sati u Tropik Media Shopu na etaži -1 BBI Centra i u Zenici u 19 sati u Family Centru Ekran.

Koncerte u Skenderiji i Mejdanu podržavaju Sarajevsko pivo, Choco Lips, AriZona i partner koncerta Ekopak.