Zabranjeno pušenje nakon više od 20 godina nastupa u Banjaluci

Zabranjeno pušenje će u petak 12.4.2013. u kultnom klubu DFK nakon više od 20 godina održati prvi solo koncert u Banjaluci. U posljednjih par mjeseci klupska turneja grupe Zabranjeno pušenje bilježi izuzetno dobar prijem kod publike, a svakako treba izdvojiti rasprodane nastupe u novosadskom The Quarteru i beogradskom Domu omladine.

U sklopu koncerta bit će postavljena i izložba Novog primitivizma koja će trajati nekoliko dana pred sam koncert. Riječ je o pedesetak autentičnih eksponata, a više informacija o točnoj lokaciji održavanja izložbe, kao i o terminu otvaranja, može se očekivati vrlo skoro.

Ulaznice za nastup grupe Zabranjeno pušenje 12.4.2013. u klubu DFK, u Banja Luci po cijeni od 15 KM bit će u prodaji od ponedjeljka 11.3.2013. i po toj cijeni će se moći kupiti do nedjelje 7.4.2013. Od ponedjeljka 8.4.2013. pa do dana koncerta cijena ulaznice u pretprodaji bit će 20 KM, a na dan koncerta i na ulazu u DFK cijena ulaznice bit će 25 KM. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u DFK pubu.

Bend koji je nastao 1980. godine od skupine klinaca koji su išli zajedno u gimnaziju u Sarajevu, dijelili ulicu i svirali u garaži, trenutno iza sebe ima dugu i bogatu karijeru. Impozantna brojka od devet studijskih albuma, tri kompilacije i dva live albuma, nam zasigurno može potvrditi da su jedno od najpoznatijih muzičkih imena ovih prostora. Uopće ne sumnjamo da će trenutna postava Zabranjenog pušenja koju čine Sejo Sexon (Davor Sučić), Robi (Robert Boldižar), Toni (Antun Lović), Trak (Branko Trajkov), DJ Pavo (Paul Kempf) i Klo (Dejan Orešković), 12.4. u banjalučkom DFK-u priuštiti svojim fanovima koncert za pamćenje.