Zabranjeno pušenje nakon više od godinu dana snima novi spot

Grupa Zabranjeno Pušenje završila je snimanje novog spota za pjesmu “Tri kile, tri godine”. Riječ je o trećem spotu s albuma “Radovi na cesti”. Prethodna dva spota za pjesme s albuma “Radovi na cesti”, za pjesme “Boško i Admira” i “Ti voliš sapunice” postigla su izuzetan uspjeh i gledanost, tako da se spot za pjesmu “Tri kile, tri godine” s nestrpljenjem očekuje.

Spot je sniman u atraktivnom zagrebačkom klubu “Katran”, koji već godinama uspješno vodi svestrani umjetnik Mario Petreković. Spot su zajedno režirali Sejo Sexon i mladi zagrebački režiser Anđelo Jurkas.

Fotografije sa snimanja spota “Tri kile, tri godine” možete pronaći na linku:

Link na fotografije sa snimanja spota “Tri kile, tri godine”

Scenario je po istinitom događaju napisao Sejo Sexon, a govori o Sejinom pedesetogodišnjem prijatelju, inženjeru agronomije i porodičnom čovjeku, koji je uhvaćen s tri kile marihuane koju je namjeravao prodati da ne završi na ulici i izgubi stan, koji više nije mogao otplaćivati jer ga je kupio kreditom u “švicarcima”. Spot je sniman u suradnji s produkcijskom kućom Ratio i poznatim plesnim studijem Escape pod vodstvom jedne od najboljih hrvatskih koreografkinja Lidije Iveković. Zanimljiv je i podatak da u spotu glumi i Seju lišava slobode istinski šef smjene u zagrebačkom zatvoru Remetinec, gospodin Milenko Pašalić.

Završetak rada na spotu i njegova premijera očekuju se za dvadesetak dana.

Glavni kamerman na snimanju spota bio je Dino Senčar, dok je na drugoj kameri bio Robert Ferenc. Kostimograf je bila Lea Krpan, Sanja Agić je brinula o šminki, dok su frizure djelo Katice Topčić iz frizerskog studija Fabula de forma.

Autori i producenti pjesme “Tri kile, tri godine” su Sejo Sexon i Toni Lović, a pjesmu je masterirao John Davis (Metropolis Mastering London).