Zabranjeno pušenje održat će koncert u beogradskom SKC-u petak, 29.11.2013.

Nakon rasprodanog koncerta u Novom Sadu početkom godine i obaranja rekorda u posjećenosti Zaječarskih gitarijada ovo ljeto, Zabranjeno pušenje 29.11.2013. nakon 4 mjeseca stiže u Srbiju i to u beogradski SKC.

Povoda je više… Jedan od povoda je dostojno obilježavanje Dana Republike tj. okrugle, sedamdesete godišnjice drugog zasjedanja AVNOJ-a u Titovom Jajcu, a drugi povod je promocija novog albuma grupe Zabranjeno pušenje “Radovi na cesti”.

Prvi nastupi Zabranjenog pušenja nakon objavljivanja albuma “Radovi na cesti” održat će se u Švedskoj, u Malmöu i Göteborgu, a koncert u Beogradu će biti prvi nastup u regiji nakon objavljivanja albuma. Na koncertu će biti obilježena 70. godišnjica drugog zasjedanja Avnoja i udaranja temelja državi koje više nema, a koja budi pozitivna sjećanja i emocije kod mnogih ljudi s ovih prostora. Tako da ovim putem pozivamo sve pionire, pionirke, radne ljude, građane i seljake da 29.11.2013. dođu u SKC u Beogradu i na adekvatan način uz pjesmu i šalu, zajedno s grupom Zabranjeno pušenje obilježe taj veliki, okrugli 70. Dan Republike.

Ulaznice za nastup grupe Zabranjeno pušenje 29.11.2013. u SKC-u bit će po cijeni od 1000 DIN puštene u prodaju u petak 25.10.2012. i po toj cijeni će se moći kupiti do nedjelje 17.11.2013. Od ponedjeljka 18.11.2013. pa do dana koncerta cijena ulaznice u pretprodaji bit će 1200 DIN, a na dan koncerta na ulazu u SKC cijena ulaznice bit će 1400 DIN. Karte se prodaju u Felix Shopu i na blagajni SKC-a.

Bend koji je nastao 1980. godine od grupice klinaca koji su išli zajedno u gimnaziju u Sarajevu, dijelili ulicu i svirali u garaži, trenutno iza sebe ima dugu i bogatu karijeru. Impozantna brojka od deset studijskih albuma, tri kompilacije i dva live albuma, nam zasigurno može potvrditi da su jedno od najpoznatijih muzičkih imena ovih prostora. Uopće ne sumnjamo da će trenutna postava Zabranjenog pušenja koju čine Sejo Sexon (Davor Sučić), Robi (Robert Boldižar), Toni (Antun Lović), Trak (Branko Trajkov), DJ Pavo (Paul Kempf) i Klo (Dejan Orešković), 29.11. u beogradskom SKC-u priuštiti svojim fanovima koncert za pamćenje.