Zabranjeno pušenje oduševilo prepuni beogradski SKC

Grupa Zabranjeno pušenje je sinoć beogradskoj publici priuštila trostani audio vizualni spektakl u već rezerviranom terminu za nastupe ovog benda u Beogradu. Prepuna sala beogradskog SKC-a je svo vrijeme pjevala uglas sve pjesme iz repertoara koji je bio presjek rada grupe u posljednjih 30 godina.

Na beogradskom koncertu su uspješno isprobani neki produkcijski elementi koji će biti sastavni dio nastupa Zabranjenog pušenja na koncertima u Sarajevu i Tuzli krajem decembra 2013. S obzirom na reakciju beogradske publike, na tim koncertima, koji će biti kruna ovogodišnjih aktivnosti benda, možemo očekivati istinske spektakle.

Iako je koncert trajao puna 3 sata, beogradska publika je iznova pozivala bend na bis i nastup Pušenja je trajao dugo u noć.

U utorak, 3.12.2013. Zabranjeno pušenje će održati press konferenciju u Sarajevu na kojoj će biti prezentirani svi detalji skorašnjih koncerata u Tuzli i Sarajevu i na kojoj će biti objavljeno tko će sve biti gosti na navedenim koncertima koje bend održava povodom 30 godina profesionalne karijere.