Zabranjeno pušenje rasprodanim koncertom u Rijeci najavilo novogodišnje nastupe u Puli i Sarajevu

Kao najavu velikog finala turneje vezane uz 35 godina od objavljivanja albuma “Das ist Walter”, koje će se dogoditi u Puli i Sarajevu, u sklopu dočeka Nove godine, Zabranjeno pušenje je u subotu rasprodalo koncert u Rijeci. Fotografije s furioznog trosatnog nastupa u Rijeci, na kojem je Pušenje ostavilo srce na terenu možete pogledati na linku:

Link na fotografije s koncerta Zabranjenog pušenja u Rijeci

Turneja kojom se obilježilo 35. godina od izlaska albuma “Das ist Walter” protegla se kroz čitavu godinu. Održano je 60 koncerata, a bend je vidjelo gotovo 200 hiljada posjetitelja na 3 kontinenta. Vrhunac turneje dogodio se kroz jesen 2019. godine. Početkom 10. mjeseca održana je turneja u Kanadi. Po povratku iz Kanade, Zabranjeno pušenje je održalo 2 spektakularna koncerta u zagrebačkom Domu sportova i na splitskim Gripama, da bi se potom turneja nastavila u Australiji.

Koncert u Rijeci bio je rasprodan danima prije, a svi koji su uspjeli doći do ulaznice svjedočili su još jednom fantastičnom nastupu Zabranjenog pušenja. Turneja će obuhvatiti još 3 nastupa koji slijede u sljedećih 10ak dana. Riječ je o centralnim gradskim manifestacijama kojima se obilježavaju predstojeći praznici:

28.12.2019. Makarska (HR) – Božićni grad
31.12.2019. Pula (HR) – Doček Nove godine – Trg Forum
01.01.2020. Sarajevo (BiH) – Vječna vatra

Niti u 2020. godini za ovaj vrijedni bend nema odmora. U sklopu promocije novoizašlog albuma “Šok i nevjerica”, počinju pripreme za snimanje novog spota za pjesmu Gospođa Senada.