Zabranjeno pušenje u Zagrebu s “pozitivnim korona hitom”

U zagrebačkom će se Hala Parku najbolje pozdravljati listopad jer na prvi dan desetog mjeseca u godini tamo nastupa Zabranjeno pušenje. Sarajevski se bend u Zagreb vraća nakon gotovo dvije godine kad su svoj posljednji koncert održali u Domu sportova. Oduševljenje zbog vraćanja u Zagreb nije krio Sejo Sexon, suosnivač grupe, koji je izrekao: “Ima sve da se puši! U Hala Parku! Zagrebe, radujemo se!”

Zabranjeno pušenje za sebe priča da je bend koji je nastao u 1980. kao klasičan garage bend sastavljen od klinaca koji su zajedno išli u sarajevsku gimnaziju i dijelili istu ulicu. Iako su u početku bili bend za garažu, njihova je glazba dospjela do mase, a našoj će publici predstaviti legendarne hitove iz svoje diskografije, ali i one s nadolazećeg albuma čiji je izlazak planiran pred Novu godinu. Novi album najavljuje prigodna pjesma “Korona hit pozitivan” koja će se zasigurno čuti Hala parkom.

Koncertna se karta Zagreba ovog proljeća obogatila Hala Parkom koji je ubrzo postao jedna od nezaobilaznih postaja glazbenih fanatika. Nakon ljetne stanke, Hala Park, vraća se u punoj snazi, a upravo će Zabranjeno pušenje biti prvi u nizu koncerata u sezoni jesen – zima. Na pozornicu novootvorenog multimedijskog prostora već su stali glazbenici kao što su Partibrejkersi, Laibach, Električni orgazam, Vatra, Jonathan, Kojoti, Je Veux i drugi.

Karte za koncert moguće je nabaviti preko sustava Entrio, a ulazak je u koncertni prostor moguć samo uz predočenje valjanje COVID potvrde. Za posjetitelje koji nemaju potvrdu, bit će omogućeno brzo antigensko testiranje na ulazu.