15 dana do objavljivanja albuma “Radovi na cesti”

Album grupe Zabranjeno pušenje “Radovi na cesti” bit će objavljen 10.10.2013. u 10 sati. Pripreme za izlazak albuma su pri kraju, spot za drugi najavni singl, pjesmu “Ti voliš sapunice” bit će gotov ovih dana, a pjesme su trenutno u fazi masteringa koji u londonskom Metropolis studiju radi dugogodišnji suradnik grupe John Davis, koji je u svojoj karijeri surađivao s velikim svjetskim izvođačima (U2, Manic Street Preachers, Arctic Monkeys, Led Zeppelin, Kaiser Chiefs…).

 

Omot albuma, djelo sarajevske Ideologije je, isto tako, završen i izgleda ovako:

Radovi-na-cesti-20x20-ok

Album će u svim državama regije biti objavljen u istom trenutku, 10.10.2013. u 10 sati. Slušatelji će kompletan album moći besplatno downloadati na portalima, partnerima izlaska albuma, a to su:

Bosna i Hercegovina – Klix.ba
Hrvatska – Net.hr
Srbija – Telegraf.rs
Slovenija – Siol.net
Crna Gora – Cdm.me
Makedonija – Idividi.com.mk

Besplatan download albuma “Radovi na cesti” grupe Zabranjeno pušenje omogućili su partneri ovog projekta – Sarajevsko pivo, Choco Lips i AriZona.

Veliki uspjeh prvog, najavnog singla albuma “Radovi na cesti”, pjesme “Boško i Admira”, koja je na Youtube-u od objavljivanja, na Dan grada Sarajeva 6.4.2013, do ovog trenutka pregledana 450.000 puta, pokazao je da i publika, uz bend, nestrpljivo očekuje izlazak novog, desetog albuma Zabranjenog pušenja. Sejo Sexon, frontmen grupe Zabranjeno pušenje, u trenucima relaksacije od napornog snimanja rekao nam je:

“Budući da se radi o jubilarnom albumu, velika je odgovornost i pritisak, ali mislim da smo uradili pravu stvar i da ćemo opravdati očekivanja naše publike koja je bila uz nas sve ove godine”.