40 godina albuma “Das ist Walter”: Spektakl u Osijeku za početak slavlja

Koncertom u Osijeku Zabranjeno pušenje počelo je proslavu 40 godina karijere i albuma “Das ist Walter”. U dvorani Zrinjevac vrilo je kao u košnici. Publika je veći dio koncerta bend pratila pjevanjem, a posebno oduševljenje izazvale su pjesme sa albuma “Das ist Walter” – “Zenica Blues”, “Selena, vrati se, Selena”, “Neću da budem Švabo u dotiranom filmu”…

Plesalo se, vrištalo, aplaudiralo i pjevalo uz “Pišonju i Žugu”, “Ibru Dirku”, “Murgu drota”, “Karabaju”, “Jugo 45”, a publika je izuzetno dobro reagirala i na pjesme s novog dvostrukog albuma “Karamba!”

Atmosferu sa sinoćnjeg koncerta prenijeli su i brojni mediji, a neke od članaka i fotogalerija možete pogledati na linkovima:

Link na izvještaj s osječkog koncerta portala 24sata.hr

Link na galeriju fotografija na portalu sib.net.hr

Davor Sučić aka Sejo Sexon, Robert Boldižar Robi, Toni Lović, Branko Trajkov Trak, Dejan Orešković Klo, Tomislav Goluban i Anđela Zebec ostavili su, kao i uvijek, srce na terenu i priuštili Osječanima tri sata furioznog rokenrola i emocija, uz nezaboravne hitove koji se prenose s genercije na generaciju.

“Pjevanje publike u dvorani Zrinjevac, aplauzi i ovacije najbolji su rođendanski poklon za bend, naročito kada dolaze od ljudi toliko različitih generacija. Žao mi je što svaki rođendan nismo slavili ovako pa ćemo zato ovaj jubilarni slaviti cijele godine.”, prokomentirao je vidno umoran, dirnut i prezadovoljan frontmen benda Sejo Sexon nakon koncerta.

Zabranjeno pušenje slavlje nastavlja nizom koncerata širom Europe i regije: 20.4. u Zugu, 27.4. u Čakovcu, 10.5. u Rijeci, 11.5. u Münchenu, 24.5. u Sarajevu, 28.5. u Ljubljani, 7.6. u Zagrebu… Cijelu listu koncerata koji nadolaze možete pronaći na službenoj web stranici benda: