Zabranjeno pušenje dolazi u petak 31.3.2023. u zagrebački Boogaloo

Zabranjeno pušenje na krilima najnovijeg albuma Karamba! vraća se u Boogaloo nakon četiri i pol godine, a baš u ovom klubu bend je imao neke od svojih antologijskih koncerata za koje se tražila ulaznica više. U rokovnike valja pribilježiti 31. ožujka (petak).

Early bird ulaznice po cijeni od 16 eura dostupne su do 25. veljače preko sustava Entrio, nakon toga će im cijena biti 20 eura.

Zabranjeno pušenje nastalo je 1980. godine kao klasičan “garage” bend sastavljen od klinaca koji su zajedno išli u sarajevsku Drugu gimnaziju i dijelili istu ulicu, legendarnu Ulicu Fuada Midžića u kvartu Koševo. Top lista nadrealista, Novi primitivizam, Das ist Walter, Crko Maršal, samo su neka od općekulturnih mjesta koja se vežu uz ovaj bend, a refrene njihovih bezbrojnih hitova pjeva nekoliko generacija s prostora ex-Yu.

Do sada su izdali 12 albuma. Ovom će prilikom promovirati posljednji od njih, Karamba!, koji je svjetlo dana ugledao početkom lipnja 2022. Zanimljivost je da se radi o dvostrukom albumu. S njega su već izbacili spotove za pjesme “Korona hit pozitivan” i “Ekrem”, dok je “Ispod radara” u eter pušten početkom godine.

Članovi benda su:
Sejo Sexon (vokal, gitara, tekstovi i skladbe)
Toni Lović (solo gitara)
Dejan Orešković – Klo (bas-gitara)
Robert Boldižar (violina, klavijature)
Branko Trajkov – Trak (bubnjevi)
Tomislav Goluban (usna harmonika)
Anđela Zebec (bek vokal, udaraljke)

Vidimo se u Boogaloou 31. ožujka! Početak koncerta je najavljen za 21 sat.