Zabranjeno pušenje proslavilo 30 godina rada

Spektakularnim koncertima u Sarajevu i Tuzli Zabranjeno pušenje proslavilo 30 godina rada i zaključilo izuzetno uspješnu godinu. Preko 50 održanih koncerata, objavljivanje albuma “Radovi na cesti” i na kraju dva velika koncerta u Sarajevu i Tuzli, događaji su koji će ostati zapamćeni kad je riječ o djelovanju Zabranjenog pušenja u 2013. godini.

Brojni medij bili su nazočni na sarajevskom koncertu. Portal Klix.ba je o koncertu napisao: “Sarajevska publika uživala je u višesatnom spektaklu koji je povodom 30. godišnjice karijere i objavljivanja 10. albuma, “Radovi na cesti”, napravila grupa Zabranjeno pušenje. Dvorana Mirza Delibašić u sarajevskoj Skenderiji bila je puna fanova koji su horski pjevali pjesme.” Cijeli članak na portalu Klix.ba, kao i galeriju fotografija možete pronaći na linku:

Link na članak na portalu Klix.ba

Oslobođenje piše: “Nakon što je pokorio Tuzlu, popularni sarajevski bend Zabranjeno pušenje održao je slavljenički koncert i u Sarajevu.”

Link na članak na portalu Oslobodjenje.ba

Portal Radiosarajevo.ba prenosi: “Legendarni sarajevski bend Zabranjeno pušenje, predvođen Davorom Sučićem Sulom, sinoć je okupio nekoliko hiljada poštovalaca u velikoj dvorani sarajevske Skenderije.”

Link na članak na portalu Radiosarajevo.ba

Portal Sarajevski.ba piše: “Zabranjeno pušenje priredilo spektakl sarajevskoj publici”.

Link na članak na portalu Sarajevski.ba

Grupa Zabranjeno pušenje i koncertna agencija Dik-koncert ovim putem se želi zahvaliti svim fanovima grupe koji su sve ove godine pratili grupu Zabranjeno pušenje, dolazili na koncerte i omogućili da ova lijepa priča potraje sve ove godine. Svima želimo sve najbolje u nastupajućoj 2014. godini.