Zabranjeno pušenje “svira stare” dva dana u Vintage Industrialu

Zbog velikog interesa za nastup Zabranjenog pušenja u sklopu programa Sviraj stare, nadodan je još jedan koncert. Uz planiranu svirku u petak, 23. ožujka, sarajevski rock fenomen nastupit će u Vintage Industrialu i u nedjelju, 25. ožujka.

Zabranjeno pušenje, kao jedan od najvećih i najdugovječnijih regionalnih rock bendova, ovom prilikom vratit će se više od 30 godina unazad i izvesti isključivo pjesme sa svoja prva četiri hvaljena albuma – „Das Ist Walter“ (1984.), „Dok čekaš sabah sa šejtanom“ (1985.), „Pozdrav iz zemlje Safari“ (1987.) i „Male priče o velikoj ljubavi“ (1989.)koja su im zacementirala poziciju na samom vrhu scene bivše države.

Za koncert 23. ožujka u prodaji je ostalo svega nekoliko ulaznica po cijeni od 100 kuna. Pretprodaja ulaznica za nedjelju, po istoj cijeni, počinje početkom tjedna u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Vintage Industrial Baru (Savska 160). Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 120 kuna.

Satnica za oba koncerta bit će poznata nekoliko dana uoči održavanja u eventu, uz napomenu da će nedjeljni koncert početi ranije nego uobičajeno.

Glazbeni program Sviraj Stare održava se svaka dva mjeseca u zagrebačkom klubu Vintage Industrial Bar i ugošćuje najveća imena regije koja izvode repertoar složen striktno od svojih prvih izdanja, odnosno albuma s početka karijere. Ove sezone dosad su većnastupili Edo Maajka, Marčelo te Električni orgazam.